Pärfekt Elservice

Elektriker & elinstallationer Knivsta

När du vänder dig till en elbyrå är det viktigt att deras elektriker är certifierade och utför elinstallationer på rätt sätt. Vi på Pärfekt Elservice är en pålitlig partner med säkerheten i fokus som jobbar brett inom elinstallationer och andra lösningar inom el. Vi är ett företag med bred kompetens som tar oss an både små och stora uppdrag i Knivsta. Det kan röra sig om allt från omfattande installationer i en teknikjättes serverhallar till mindre jobb i hushåll. Oavsett storleken på uppdraget har vi alltid noggrannhet och säkerhet i fokus för att minimera risken för olyckor.

Pärfekt Elservice – Vi jobbar brett med elinstallationer i Knivsta

  • Installationer inom tele/data
  • Vi kopplar/installerar belysning
  • Installera elsystem för både företagare och myndigheter
  • Helhetslösningar för fastigheter/byggnader
  • Elektriker Knivsta
  • Elinstallationer Knivsta
Säker installation

Elektriker i Knivsta med säkerhet i fokus

Vi tar säkerheten kring elinstallationer på allvar och alla våra elektriker har tillgång både till modern utrustning och gedigen utbildning. För att förhindra elektriska stötar bör bland annat alla elinstallationer ha jordfelsbrytare som är korrekt installerade och konfigurerade. Dessa brytare är viktiga för att skydda personer och utrustning från elektriska stötar. Kontakta oss om du behöver säkra elinstallationer i Knivsta!

Om du har frågor eller önskar offert så Kontakta oss gärna! Fyll i önskemålen och beskriv uppdraget så återkommer vi med ett pris.