Pärfekt Elservice

Elektriker & elinstallationer
Bålsta

Elektriker Bålsta
– vi hjälper dig med allt inom el

Det är såklart alltid bara utbildad och certifierade elektriker som bör utföra elinstallationer. När du kontaktar oss på Pärfekt Elservice i Bålsta vänder du dig till en tillförlitlig partner med bred kompetens inom elinstallationer och lösningar inom el.

Vi utför både stora och små jobb. Ena veckan kan vi göra en enkel installation i ett hushåll och nästa så jobbar vi i en teknikjättes serverhall. Våra duktiga elektriker är certifierade så att ni kan vara trygga i att vi både utför arbetet på ett korrekt sätt och samtidigt minimerar risken för att en olycka ska ske.

Säkra elinstallationer i Bålsta

Våra elektriker i Bålsta är stolta över vårt säkerhetsarbete och vi gör alltid vårt yttersta för att varje elinstallation ska vara säker. Vi har både den moderna utrustning och erfarenhet som krävs för att elinstallationen ska bli säker och stå sig genom åren. För att förhindra brand och skador bör även alla elinstallationer ha rätt skyddsklasser. Skyddsklasser är viktiga för att skydda personer och utrustning från brand och skador.

Har du frågor eller önskar prisuppgift? Kontakta oss gärna! Fyll i era önskemål och beskriv arbetet så kommer vi återkomma med pris.