Pärfekt Elservice

Elektriker & elinstallationer
Bro

Pärfekt Elservice
– Vi jobbar med elinstallationer i Bro

Vi på Pärfekt Elservice är en pålitlig partner som jobbar brett inom elinstallationer och med andra lösningar för el i Bro. Alla våra elektriker är certifierade och håller sig ständigt uppdaterade över nya lagar och regler inom vårt arbetsområde. När ni kontaktar oss kan ni därför vara trygga i att vi alltid har säkerheten i fokus och utför vårt arbete på ett noggrant sätt.

Vi är ett företag med bredd och står beredda att ta oss an både större och mindre uppdrag. Bland våra nöjda kunder finns både hushåll och teknikjättar som vi hjälpt med omfattande installationer i serverhallar.

Säkra elinstallationer i Bro

Vi är stolta över våra elektrikers säkerhetsarbete och alla våra elinstallationer har säkerhet i fokus, för att uppnå detta har våra elektriker som är verksamma i Bro tillgång till både den senaste utrustningen och erfarenheten som krävs. För att säkerställa att elinstallationer är säkra ser vi bland annat till att alla kablar och ledningar som används har rätt dimensioner och skydd. Alla anslutningar ska vara korrekt utförda och korrekt isolerade.

Bor du i Bro med omnejd och har frågor om hur vi jobbar eller önskar prisuppgift? Kontakta oss gärna och beskriv ditt ärende så återkommer vi!