Elektriker & elinstallationer Uppsala

Är du i behov av effektiva och professionella elektriker? Vi på Pärfekt Elservice har lång erfarenhet av åtskilliga elinstallationer i Uppsala och står till din tjänst vid såväl större som mindre installationer. Alltid med säkerheten i fokus!

Säkerheten först

Vi lägger stort värde i att arbeta säkert och lyhört för att se till att slutresultatet blir som önskat och utan några som helst komplikationer. Arbete med el innebär risker och yrket kräver gedigen och bred kunskap. Alla våra elektriker i Uppsala är därför auktoriserade och kunniga inom en rad områden rörande elinstallation. Och vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för att vara à jour med det senaste inom elbranschen.

Elektriker Uppsala – vi arbetar brett inom el

Vårt kunnande sträcker sig över ett vitt spann av elinstallationer, såväl större arbeten i komplexa serverhallar som mindre jobb i villor och flerbostadshus. Vi känner stolthet till yrket och värnar om att du som beställare blir nöjd med vårt arbete. Och med vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg i att alla elinstallationer vi genomför i Uppsala med omnejd genomförs noggrant och med säkerheten i fokus.

Här listar vi exempel på uppdrag vi tar oss an. Är du osäker på om vi kan hjälpa dig så är det bara att du hör av dig.

Vi utför bland annat:

  • Teleinstallationer
  • Datainstallationer
  • Elsystem för företagare och myndigheter

Elektriker & Elinstallation i Uppsala

Säkra elinstallationer i Uppsala

För att elinstallationer ska vara säkra och stå sig igenom åren krävs att den som utför arbetet både har ordentlig utrustning och utbildade elektriker. Vi tar säkerhet på allvar och prioriterar säkra elinstallationer framför allt annat. En säker elinstallation kräver bland annat att alla kablar är korrekt installerade och anslutna. Alla kablar som används ska ha lämplig isolering och skydd som är godkända för den aktuella användningen. Kontakta oss om du letar efter en elektriker med säkerhet i fokus i Uppsala!

Kontakt – elektriker i Uppsala

Söker du elektriker i Uppsala med omnejd? Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar offert. Beskriv det du vill att vi hjälper dig med så återkommer vi med pris eller kompletterande frågor.

✓ Elektriker Uppsala ✓ Elinstallationer Uppsala